O družbi

Opozorilo

NAMENJENO SAMO NASLOVNIKU! / ONLY FOR THE INTENDED RECIPIENT!
To elektronsko sporočilo in vse morebitne priloge lahko vsebujejo osebne podatke in podatke, ki predstavljajo poslovno skrivnost in so namenjeni izključno naslovniku.
Če ste sporočilo prejeli pomotoma, Vas prosimo, da obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj nepreklicno uničite. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine sporočila je brez izrecnega soglasja pošiljatelja izrecno prepovedano.

Sporočilo, ki ste ga prejeli po naključju lahko vsebuje informacije zaupne narave, ki so namenjene samo naslovniku. Če ste sporočilo prejeli pomotoma zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da nas o tem obvestite s povratno pošto in sporočilo takoj izbrišete.

V tem primeru vsebine prejetega sporočila ne smete širiti, kopirati, tiskati, razkriti oziroma uporabiti na kakršenkoli način. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine ter prilog sporočila brez izrecnega soglasja pošiljatelja je izrecno prepovedano in sankcionirano skladno z veljavno zakonodajo.

Naša spletna stran uporablja piškotke

Za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike uporabljamo piškotke. Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, »kliknite shrani« in nemoteno nadaljujte z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate nastavitve piškotkov.

Več o piškotkih