Kariera

Karierno testiranje

Karierno testiranje je namenjeno analizi vaše osebnosti s stališča delovnih sposobnosti, zmožnosti in vaših pričakovanj. Cilj je izoblikovanje jasnih ciljev in strategij za dosego cilja na področju vašega kariernega razvoja.

Osnovno karierno testiranje:

Pokaže vaše interese, želje in sposobnosti, s katerimi ugotovimo, katera so za vas najprimernejša področja dela in delovna mesta, na katerih boste uspešni in zadovoljni.

Poglobljeno karierno testiranje:

Pokaže vaše interese, želje in sposobnosti, na podlagi katerih določimo za vas najprimernejša delovna mesta in področja dela, na katerih boste uspešnejši in zadovoljnejši. Z ocenjevanjem timskih profilov ugotavljamo vaše osebnostne lastnosti, ki so ključnega pomena pri določanju primernosti in uspešnosti za določene delovne naloge ter ugotavljamo vaše najbolj izrazite vloge znotraj tima, ki podajo oceno, kako uspešno lahko delujete v timu.

Karierno testiranje

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim