Avant2GO

Potrebujete vozilo? Imamo najbolj vročo rešitev za vas!


Plačate le, kadar vozilo uporabljate, vključeni pa so vsi stroški: registracija, vinjeta, energija, kasko zavarovanje, zimske gume ...

Izbirajte med najsodobnejšimi 100 % električnimi vozili, kot so BMW i3, e-Golf, Renault Zoe in Smart ED, kadarkoli jih potrebujete, 24 ur dnevno, vse dni v letu.

Pristopijo lahko vsi z veljavnim članstvom v Agenciji M servis in starostjo vsaj 21 let.

Za vas smo pripravili tudi poseben paket v višini 39 evrov, v okviru katerega sta registracija in izobraževanje brezplačna – vseh 39 evrov je torej v celoti namenjeno vašemu uživanju v vožnjah - dobroimetju. 

    Avant2Go flota   Citylife 1

Postanite del nove mobilnosti že danes. Več o sistemu Avant2Go pa si lahko preberete na spletni strani www.avant2go.com.

Naj vaš pametni telefon postane ključ do razpoložljivega vozila in njegova denarnica obenem.

Prijavo v sistem Avant2Go lahko ob izpolnjevanju pogojev (članstvo v Agenciji M servis, starost 21 let) urediš v svoji ePOSLOVALNICI

Avant2Go aplikacija

Nastavitve zasebnosti


Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Boljša izkušnja za vas

Nam dovolite, da zbiramo anonimizirane podatke o ogledu naših vsebin? Izboljšali bomo vašo uporabniško izkušnjo.

Dovolim
Ne dovolim

Kakovostnejša vsebina

Nam dovolite, da beležimo vaše aktivnosti na tej strani? Tako bomo spoznali vaše interese in vam ponudili tiste zanimivosti in vsebine, ki vas najbolj zanimajo.

Dovolim
Ne dovolim

Ne zamudite novih vsebin

Nam dovolite, da vam občasno ponudimo oglasne vsebine na drugih spletnih straneh, ki se najbolje ujemajo z vašimi interesi?

Dovolim
Ne dovolim